Skolannn

Sitter i skolan och har inget att göra, ska igentligen skriva en uppsats men orkar inte göra det nu xD Slutar snart. Ska upp till Pipan då och rida ut en stund och sen i paddocken. Kanske ska göra något med tilda om natta är hemma :)

Korts inlägg, skriver mer ikväll.

Kram Elin

senaste dagarna

Ska bara säga först att Emelie har typ tröttnat på att blogga så det är därför hon inte skriver. Men jag kommer hålla på ett tag till :)

I söndags va ingen bra dag alls. Har ingen lust att skriva om den. Men det går inte alltid som man har tänkt sig och Pi och jag hade verklign en nerför dag.

Men igår var en bra dag ( förutom skolan då ;) ) Red ut med linnea, hon red svadi. Vi gick ner till banvallen och tillbaka. Träna båda hästarna att lyssna extra, så mycket minska och fram i vanlig takt. Pi fick arbeta extra med huvudet långt ner. Och sprang hon ifrån mig blev det halt och back. Hon lyssna bra och tillslut fatta hon att det bara va jobbigt att springa och lika bra att lyssna på mig. 

Idag fick hon ha sin vilodag. Pussa bara maasssa på henne<3 
Skulle ha ridit tilda men hon hade typ fått en spark på en bakbenet och så va hon lite varm på hoven. ( beror antagligen på att hon hade ett ''blåmärke'' på den. klämde på hoven ordentligt och hon hade inte ont. ) Men hon fick springa lite i paddocken ist och jaga en ''kossa'' vi har byggt av pressening, hö och massa snören. Den ser inte ut som en kossa men ändå. Jäklar va hon jagar bra asså. Ska filma henne nästa gång så ni får se. Men hon blir typ aggresiv och försöker bita och sparka ''kossan'' xD Vi hade en bit vanlig pressening också som vi sprang med och om vi typ släppte den så hoppa hon på den och sparka på den? Hahah hon är lite konstig. 

Har precis spelat ett spel som va jätte konstigt. En skol grej typ. Och så ska jag försöka gå in på en kompis sånt spel och hjälpa henne men det blev värsta cp och jag kom inte in xD 

Ni får ha det så bra så skriver jag imorgon igen. 

Kram Elin 


dagens dressyr pass :D <3

hej !
idag så blev det dressyr på ängen allt gick bra vi träna på förlängd trav och kort trav :D
vi träna också lite på att sitta ner i traven ^^
efter dressyr passet så red ja ut :D
det gick jätte bra han gick på bra fram och han var väldigt villig att arbeta när vi red ut (a)
han fick med sig baken och allt ^^
vi tog en lång och sköööönt trav i den höga snön och han gick så fint :') <3
man blir ju tår ögd :'D
ja kännde hur hela han fick med sig allt ihop :'*<3
men nu måste ja gå för ja ska packa för imon ska ja till pappa :D <3
blir nog lite inlägg imon också :D <3

kram - emelie :D


Shopping

Idag åkte pappa och jag och handla lite presenter till mamsen. Tror hon kommer bli väldigt nöjd :)
Kom hem vid 2 typ och då åkte vi till pollarna. Grymt kallt ute! Red ner till manegen och höll på att döö för att det va så kallt. Och det var inte så mycket bättre i ridhuset. Ville inte ta av mig jackan men kunde inte rida med den så fick frysa ist... Iaf vi satte upp ett räcke och en oxer. Och Pi var sjukt duktig. Börja hoppa på 90 och hon hoppa det som om det låg på 50 typ. Så mamma ( som inte vill att jag hoppar för högt, hon är lite fegis ) höjde det till först 100 och så hoppa hon det löjligt lätt så hon höjde det 20 till. Haha, utan att jag fick hoppa något imellan utan det var bara att hoppa. Och oxern blev typ också 120 i bakbommen. Men inte alls bred, jag känner mig fortfarande lite rinrostig och då är det ingen mening att höja/bredda mer än man klarar.
Gick så grymt bra, och jag då som vill så mycket breddade hindret. Det ångrar man i efterhand. Pi hade börjat få mjölksyra och blev lite noschalant så blev typ en krash i hindret. Hon hoppa i sista sekund, men jag satt kvar. Och efter det fick hon nog mycket mjölksyra och stoppa. Men avsluta bra och nu ska jag inte göra om det misstaget att fortsätta när det går som bäst på träningarna.
När jag ledde ut pi ur ridhuset va mina fötter is och va tror ni hästen gör då?! Hon trampar mig på foten!! H****e va ont det gjorde! Så när jag red hem fick jag ta mammas ''vardags'' skor som är platta under och rida i. Sen i stallet när jag skulle byta skor igen. Va gör inte mamma då? Hon trampar mig också på samma fot! Men just nu mår den bra får se hur det blir imorgon. Tror även att jag förfrös mina lår. Just nu är dom ömma, inte kul med vintern. Vill ha sommar nu!!

Imorgon blir det clearround. Hoppar 90-90, så får vi hoppas på att det går bra och att jag inte dör av kölden!

//Elin


freedag

Igår blev det häsatarna tidigt. Åkte dit typ vid 10, pipan var jötte duktig idag med. Hon håller inte på med bogen så mycket som hon gjorde innan, så det är bra :) Natta red henne lite också, Pi blir spänd när andra sätter sig på henne. Hon är van att det bara är jag som rider och om någon annan sätter sig på henne och gör på ett sätt jag inte brukar göra blir hon spänd. Men det är en vane sak. Vi hjälpte Natta med stugan, den blev jätte fin och det tog jätte lång tid att få ordning på den. Stod typ i 4-5 timmar och städa så nu blir det inget mer städa för mig ett tag framöver x)

Nu ska jag och pappa åka och köpa 40 års present till mamma, ganska långt kvar tills hon fyller men ändå. Sen ska jag till hästarna och ner till manegen. Har inte hyrt den så kan bara sätta upp typ ett eller två hinder.
Skriver mer ikväll.

Kram Elin


dagens rid tur

hej !
jag är hemskt ledsen för en dålig uppdatering :/
har inte haft tid att skriva här för ja har hållt på med massa annat.
men ja ska berätta om dagens ridtur :D
idag red jag till min heliga plats där jag kan känna mig tryg och säker och bara ränsa tankar :D <3
det var så skönt bara känna vinden blåsa genom håret och tala till mig känndes det som ^^
vet inte om ja e konstig elr verklig men den platsen är väldigt speciell för mig <3
den få mig att minnas alla bra stunder alla dåliga.
där finns det också mycket djur så santana fick ju lite hjärt klappning men det gick bra har hört att han har gjort "värre" saker med andra xD
menmen :D
känner att jag måste träan lite miljö träning med han xD
men hinner inte skriva så mycket mer för nu ska ja äta mat e as hungrig sen ska ja chilla framför datan med film och muffins som ja bakade :D <3
puss och kram - emelie


Torsdag

Idag har jag varit och hjälpt till i brosans nya lägenhet. Jätte fin va den. Han har redan skitat ner massa och har bott där i typ 2 dagar? haha, vet inte hur han lyckas x)

Åkte till hästarna vid 4 och va där i typ tre timmar. Nästan rekord ;D Red barbacka på Pipan, hon va grymt lugn idag. Blev väldigt förvånad, trodde nästan att jag skulle få bråka lite med henne idag. Men hon var lugna och samarbetsvillig :) Ston asså, snaka om humörsvängningar! Va jätte nöjd med henne idag. Mammsen red faktiskt också barbacka på Svadi, fast hon skritta bara då ;)
Blev inga bilder idag och jag har inget mer att skriva.

Imorgon ska jag och mamma hjälpa Natta att flytta. Hon ska flytta dit brosan flytta ifrån. Men tar hästarna innan det om inte dom ändrar sig x)

Kram Elin

Löshoppning

löshoppade idag då. Trodde faktiskt inte det skulle gå att dom för att det skulle va för halt. Men det gick faktiskt bra dom halka inte alls. Tog lite bilder, kameran är lite cp. Det var inte så mörkt ute som det ser ut på bilderna.
Hästarna ser lit konstiga ut på vissa bilder och det är inte bästa kvalitén men ändå ;)



Kram Elin

Tävling


http://snobbryttarna.blogg.se/2011/february/var-med-och-tavla.html#comment

Gårdagen

Pi va sjukt jobbig igår :o Ibland undrar jag varför jag köpte ett sto?! Tur för henne att hon är snäll ibland.
Iaf red i paddocken, och hon bara sprang. Bromsen hade typ gått sönder på henne! Hon fuskar lite med att flytta in bogen ibland, och när jag försöker putta tillbaka den drar hon upp huvudet och springer. Sen fick jag för mig att det va något fel på sadeln så jag tog av den och red barbacka. Hon blev lite mera avslappnad då men den j***a bogen flyttar hon in och jag fick lixom inte ut den! Blev ganska iriterad på att hon inte lyssna, och då är det ingen mening att jag rider henne för hon blir minst lika arg om jag blir det. Så bad snälla natta att rida henne en stund barbacka och en stund med sadeln. Det första nattin typ sa när hon ridit en stund va ''jag förstår dig''. Pi har typ någon i sitt hövve som säger '' bli rädd'' och så hoppar hon till. Hon kan lika gärna göra det när man skrittar på långa tyglar eller när går förbi ett ställe hon har gått förbi 50000 gånger innan. Haha, men jag ska inte klaga för hon är en underbar häst och vi har haft måånga underbara gånger under den korta tiden jag har haft henne. Men man blir iriterad när man har gjort sakerna förut och gjort det jätte bra och det inte fungerar när man gör det igen. Men natta kom på lite nya sätt att förhindra att hon skjuter in bogen. När hon hade ridit lite med sadeln också så sa hon att det inte är katastof men den ligger inte perfekt på henne. Så snart blir det ny sadel.
Red inte Pi efter natta hade gjort det, känndes inte nödvändig. Bättre att Pi får avsluta bra så får vi ta tag i det idag. Vi ska även löshoppa lite idag :) Ska ta med kameran idag och fota pollarna. Skriver mer ikäll.

Kram Elin


dagen :D

idag så red jag ut med vendela :D
vi red en jätte fin gärdes väg,
det var jätte fint där och det var jätte mycket snö så nu vet jag vart jag
ska rida för att ha lite roligt i snön xD
menmen, det va verkligen jätte roligt och jag ska rida där mer dagar ska kolla om man kan hitta nån bra
väg i skogen ^^ så den inte blir så kort :)
men hinner inte skriva mer nu :P

kram emelie

Mobilbilder

Har precis varit ute med hundarna, skulle ha haft med min min systemkamera men glömde den x) Men tog några bilder med mobilen :)

Glömde vända bilderna och orkar inte göra om... Gillar inte mobilbilder. Blir bättre bilder en annan dag :)

// Elin

Beslutsångest!!

Vet inte vilket av pannbanden jag vill köpa till Pi. Tycker båda är lika fina men dom vanliga swarowski är lite uttjatat kanske?
Behöver hjälp!

ett sånt eller

något sånt?
Vad tycker ni?

// Elin

ingen manege idag

Kommer inte gå ner till manegen idag, jag har inte hunnit boka den och jag kommer antagligen inte åka på cr på torsdag så kommer gå ner dit någon annan dag i veckan.

Ska försöka få mammsen att fota mig och pi idag. Har verkligen bildbrist nu. Så får hoppas på att hon inte är grinig idag ;) Blir en lugn dag idag, ska nog ut och gå med hundarna snart eller så gör jag det efter stallet.

Snart är det ju Horse show i göteborg, vilka ska dit?
Jag har biljetter till hela lördagen och kommer troligtsvis gå där en annan dag också.



Blev en bild på Cliff också :)

Kram Elin


Tävling

www.hastryttaren.blogg.se



// Elin


lördag, 12/2 - 2011

idag så skulle jag egentligen på kalas hos min kusin men det strönta jag i för ja ville vara med vendela och rida min underbara häst santana :D
så ja stanna hemma.
igår var det kalas hos karlssons,
typ min plast släkt som ja får kalla det nu för att man ska förstå vilka ja pratar om xD
hihihh, menmen ja va hos dom igår,
men ja var inte alls så mycket hos dom gick över till deras granne som ja e kompis med ^^
hehhehe, snäll emelie (a)
memen, åter gå till dagen,
det börjar med att vendela rider killen och jag fotar henne.
sen efter det så rider ja santana och då så gick det jätte bra bara att han var pigg så vi trava och galoppera för det mesta för att han skulle få ut all spring i benen :)
och allt gick bra :D
ja tog också ett litet skutt på hindret som ja och vendela hade ställt fram.
bilder kommer senare, har inte hunnit föra över dom från kameran xD
hihih, lat emelie ^^
men nu orkar ja inte skriva mer, thihihih, ska fika så
tjadå 
kram emelie


sorry för dålig uppdaterin av mig :/

hej !
sorry för en dålig uppdatering av mig men jag har inte orakt elr hunnit logga in
på bloggen :/
men nu ska de bli ändring på det :D
ska lägga upp massa inlägg snart,
så då får ni läsa på xD

puss & kram / emelie

Måndag




Red ut på Pi idag, hon va lagom pigg och ville inte arbeta utan bara springa. haha, hon fick trava av sig ordentligt men det hjälpte inte specielt mycket. Finns typ ingen stans där man kan rida utan att det är för hårt/isigt/för mycket snö. Ge mig sommar!! Pipan var iaf glad och verka inte fryas lika mycket som jag ;)

Buzzin red jag ut med linnea, red en lite längre tur. Båda va pigga, och i galoppen har Buzzin kommit på att man kan bocka. Så det gör han hela tiden, och när vi nästan va hemma hitta han något läskigt och försökte stegra. Men har kommit på hur det känns precis innan han gör det, hittar på något annat så han glömmer av att han skulle göra det ;)

Bra men kall dag, nu ska jag bara slappa framför tv resten av dagen :)

Kram elin


Doktor besök

Gick upp 7 idag, gillas inte att va uppe så tidigt. Släppte ut hästarna, mysigt! Sen åkte vi till doktorn, skulle kolla min näsa. Blöder näseblod minst en gång i veckan... Men han sa att han inte kunnde göra något åt det och att jag skulle prova något som hette nosoil. Han kolla även lite snabbt på min rygg och min fina knöl på benet x)
nu ska jag snart upp till älsklingshästrana och rida pipan och buzzin.
Kanske inte blir någon cr på torsdag... Men ska iaf iväg på söndag. Skriver mer ikväll. 

Kram Elin


veckans planering

Tänkte skriva vad jag ska göra i veckan;

Måndag: Släppa ut hästarna innan jag ska till doktorn... Pi ska jag rida ut, ska försöka hitta något ställe där vi kan galoppera. Buzzin ska jag rida ut på med linnea, hon ska ha svadi. Ska försöka komma ner till stora grusgropen :)
Tisdag: Pi ska kanske ner till manegen, isf ska jag hoppa en liten bana.
Onsdag: Pi, dressyr i paddocken.
Torsdag: Buzzin, om mamma vill rida med så rider vi ut annars i paddocken. Pi, på clearound på a-sås rf. Ska hoppa 90-90 eller 90-100
Fredag: Pi, ut och trava på banvallen.
Lördag: Pi, dressyr i paddocken, om det är fint väder och paddocken inte är hal kanske jag sätter upp ett hinder. Buzzin, paddocken eller rida ut.
Söndag: Pi, Cleround på Gråbo rk samma höjder som på torsdagen. Buzzin, paddocken eller rida ut

Va inte meningen att det skulle bli två cr på en vecka men fick bli det ändå, det är bra träning. Och det är inte så anstränagnde att hoppa cr.
Känns att tävlingssesången är på väg :D Läääängtar massa till alla tävlingar !!
Får se om jag följer mitt schema då. Kan skriva nästa söndag hur det gick :P



Bilden är från första clerounden jag var på med pi.

Kram Elin

Lördag/söndag

Igår red jag inte utan lät mamma tömköra Pipan, jag tycker hon är väldigt duktig på det. Pi var också duktig och slappna av fint i både skritt och trav :) Satt på Svadi och kollade när mamma tömkörde, han är jätte mysig! Både Pi och Svadi har börjat fälla nu. Pi som ser ut att ha så lite päls fäller jäääte mycket. Buzzin släppte jag i paddocken så han fick springa lite, men han blev lite konstig och ville typ inte stanna. så satte mig på en pall och prata lungt med han tills han stanna. Lädde han över en bom ( han är livrädd för bommar ) och först försökte han stegra men gav sig fort.

Idag red vi ut. Jag på Pi, Johanna på Buzzin och mamma på Svadi. Det var jätte härligt väder, fast tycker snön ska försvinna nu är verkligen trött på att ha det kallt nu! Vi red lilla grusgropen och i den så är det en jätte stor/brant backe och så kom det typ en ''träng'' bil och körde ner för backen. Det är lite berg som sticker ut och jag blev typ livrädd för dom höll typ på att vält!! och förarens dörr va lixom neråt och han öppna dörren för att kolla hur det såg ut! Trodde verkligen att dom skulle volta ner för backen. Ett tag stod dom bara på två hjul! Men dom löste det och kom ner oskadda som tur va.
Efter vi hade ridit ut gfick vi upp till paddocken en stund och så red jag buzzin lite och hoppade faktiskt med han! Eller vat inte om jag får kalla det hoppa för det låg typ på 20 cm men han hoppa typ som om hindret va 1 m xD Johanna våga inte hoppa svadi ( han bockar i galoppen xD ) så hoppa han med. Han var duktig och hoppa typ 40 cm :) Och efter det red jag min älsklign igen. Hindret stod typ mitt i paddocken så gjorde lite galoppombyten över den :) Hon var duktig hon också!
Efter stallet åkte vi på båtmässan, gick inte där så länge men det är kul att kolla på båtar :) Pappa jobbar med båtmotorer så han stod där. Jag blev typ värsta glad för hans chef ska köpa en båt till firman och vi kommer få köra den i sommar! Älskar att åka snabba båtar :D

Det var min helg typ, orka inte skriva allt jag har gjort men ändå ;)


bjuder på bilder från i sommras

Kram Elin


Vinter igen...

Nu är det snö ute igen, jag hade nästan hoppats på att det skulle bli vår nu...

I torsdags var jag och träna för anna. Det gick bra men pipan var väldigt pigg så hon fick sin jobbiga ''symaskins'' galopp. Men den går över när vi har kommit igång ordentligt :D
Igår va det typ snöstorm, blåste jääte mycket. Jag hade ingen lust att rida så släppte henne med Kg och Tilda i paddocken. Alla tre är ju lite störda, tilda hoppa typ rätt upp i luften hela tiden och Kg bocka och kuta runt och pi trava efter och tyckte nog att dom var almänt jobbiga xD Och buzzin i hagen bredvid paddocken ville också vara med så han sprang lite fram och tillbaka han med.

Hade tänkt att åka och kolla på Gina tricot cupen i Borås idag eller imon men får se om det blir något med det. Ska gå på båtmässan imorgon och kolla lite :) Och idag ska jag rida Buzzin och Pi. Ska rida ut på Pi och buzzin i paddocken hade jga tänkt. Ska försöka få med mamma ut. Det är blank is under snön nu :((( Vill inte ha mera snö nu!!
Just det ska på ett ''kalas'' ikväll, mamma och pappas kompis fyller 32 tror jag.

Skriver mer i kväll om jag överlever all denna is...



Nu ska jag snart ut i kylan kram Elin

sega med upplägg...

Vi har inte varit aktiva på länge nu, har mycket i skolan nu sista veckan innan lovet och så. Men under lovet kommer vi vara duktiga igen :)

Kram Elin och Emelie

är med i en tävling!

Är med och tävlar om en hööks produkt på Equiss.blogg.se !!


inköps lista ^^

TjooHejj :)<3
bara för att jag inte har nått att göra så ska jag lägga ut min inköps lista till Santana och migxD

* benlindor - blåa  
* dressyr schabrak - blått
* dressyr schabrak - vitt
* täns - svart - stl : cob 
* kapson - svart
* repgrimma - blå stl : M
* ledrep - vitt längd : 8 m
* ledrep - vitt längd : 4 m
* halsring
* "dressyr" träns - svart stl : cob
*
kapson tyglar - svarta  
*
 hackamore - svart  
* betlöst träns - svart stl : cob
*
fleectäcke - blått

detta är lite vad jag ska köpa nån dag ^^

kram emelie

"NH utrustning"

vi fick ett önska mål om att vi skulle skriva om utrustning till "NH" men ja ska bara säga detta innan jag går in på detta mer.
man behöver inte köpa allt som kommer komma upp jag har inte äns köpt allt jag tillverkar egna grejer och tar det jag har ^^

Repgrimma :
det är en väldigt bra grej som man kan använda när man rider, leker och arbetar :)
dom är verkligen bra, det sägs ju att dom är till för NH men det är dom verkligen inte.
dom är till för att man ska kunna kominucera med sin häst på ett lättare sätt.
dom kan vara väldigt skadliga om man binder fast en häst med den och hästen blir rädd och drar då kan hästen faktist skada nosryggen.
men man ska inte vara rädd för att testa saker bara om man respekterar dom.



det var första redskap / utrustning det kommer mer imorgon.

kram emelie

så !

nu har entligen bloggen blivit färdig det är bara headern som ska ändras men det orkar jag inte göra nu på ett tag i alla fall xD
nu får den se ut så här och så undrar jag om nån har en "informations" kod där man kan skriva lite info om sig själv och sånt om nån vill låna ut sin sån ^^
för vi hittar ingen bra xD
kram emelie och elin

Torsdags och fredag

I torsdags red jag ut med mammsen. Eftersom det hade regnat i onsdags så blev det självklart stylter idag... Men det gick bra ändå. Red lilla grusgropen, ganska kort runda men ändå:)

Idag så åkte jag till stallet direkt efter skolan, hade lovat natta att hälpa henne med Tilda och det gick bra när jag red henne. Men hon är så jävla jobbig när man ska leda henne. När jag gick runt med henne innan jag hoppa upp så skulle hon bita efter mig och gå på mig, så jag sa till henne ordentligt en av alla gånger och så blev hon så sur så ställde sig och stegra? Jaja, hon va typ 10 gånger värre mot natta. Tilda blir så jävla förbannad på en om man går där hon vill gå? Haha men hon kommer över det snart hoppas jag :)
Efter att vi hade hållt på med Tilda tog jag in Pipan och red ut med mamma idag igen. Red en längre runda och hitta några ställen det gick att trava och galoppera på :)

Imorgon ska jag gå ner till manegen vid 12 tiden och hoppa lite studs. Kanske kan få mamma att fota lite. Och så ska jag rida Tilda och Buzzin. 

Bilden är från förra gången jag red Tilda. Kansek kommer bilder när jag rider henne imorgon.

Gammal bild på Pi när hon busar<3

Kram Elin

Onsdags

I onsdags så red jag barbacka i paddocken igen. Det regna och blåste, Pi hatar att få vatten på ögonen så hon var väldigt sur och inte samarbetsvilig. När hon är sur elr inte orkar så försöker hon springa från problemet? Jaja men det löste sig tillslut :)
 
Bilden är från förra året :)

Fredag

Längesen vi skrev om dagarna nu. Men vi har mycket att göra i skolan, med hästarna och allt sånt. Emelie håller på att försöker fixa deignen. Den blir snart klar tror jag.
Men nu på helgen kommer det nog upp mycket inlägg :)

// Elin & Emelie

skolan

sitter i skolan nu och lyssnar på redovisnaingar. lite tråkigt men har ju datan ;)
har precis redovisat med emelie. vi va bäääst :D haha, men nu blir lärana sura xD
skriver lite ikväll om jag hinner.

Puss och kram elin och emelie

hejhej

Hann inte sitta något vid datan igår...
Idag börjar vi 10, värsta gött. Passar på att skriva lite nu :)
Igår red jag i paddocken, det regna typ heela dagen men det är bra för då försvinner all snö och is :D
Red barbacka, och pi var ( som stod i måndags ) jätte pigg. Men hon var jätte duktig ändå. KUnnde till och med galoppera lite i paddocken för det va typ ingen is. Längtar otroligt efter sommaren!! Men iaf jag prata lite med sara sen ( buzzins ägare ) och vi bestämde oss för att sluta med foderjästen till han. Det är ju väldigt mycket proteiner i den. Och så ska vi se om knölarna försvinner. Hoppas det, måste ta igen dom två dagarna jag missa på han. Det är tur att sara är så snäll.

Idag ska jag kanske rida ut på Pi om det inte är för halt, annars får det bli paddocken idag igen.

Herregud vilken fail text? såhär går det när jag ska skriva saker innan jag har vaknat ordentligt xDD

Pipan och jag i sommras ( på väg ut från en tävling ) Ser ut som om hon har jätte liten hals men hon har faktiskt lite längre i verkligheten :p

// ElinRunesson

inte stallet idag ://

idag så var jag hemma fårn stallet bara för att jag är sjuk :(
men imon så ska jag upp till stallet med bella & då ska hon fota mig :D<3
har typ inte träffat santana på två dagar :'''(
känns enormt jobbigt faktist :/
menmen, man kan ju inte hjälpa att man är sjuk ...

men jag har i alla fall gjort ordnig lite på bloggen,
&
det är därför jag inte har varit så aktiv med inläggen men,
nu ska det bli ändring på de xD
headern kommer snart ^^
ska bara göra om den för typ 1000:de gången -.-
menmen sånt är litet ! xD
men nu ska jag plugga lite till matte provet nästa vecka ... :ss


ps. kommer lite bilder fårn helgen också :D <3



jag och Santana
- fotad av Vendela

jag och Santana - fotad av Vendela

jag och Santana - fotad av Vendela

jag och Santana
- fotad av Vendela

kommer mer bilder sen ska kolla film nu :D <3

kram emelie

RSS 2.0